GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

Snel weer kunnen spelen?

maak een afspraak

Individuele begeleiding voor kinderen

Ook kinderen lopen weleens een (sport-)blessure op. Vaak gaat het gelukkig om relatief kortdurende blessures die met goede voorlichting en de juiste begeleiding snel en goed herstellen.

Wij vinden plezier in bewegen het belangrijkst, daarom staat de motorische ontwikkeling van het kind bij onze behandelingen centraal.

Overbelasting door training komt de laatste jaren steeds meer voor. Ouders en trainers zijn net zo ambitieus als het sportende kind en soms wordt er dan geen goede balans tussen belasting en belastbaarheid gevonden. Kinderen kunnen hierdoor last krijgen van blessures of groeipijnen en op de sport afknappen.

Een fysieke screening maakt het mogelijk om de trainingen van kinderen tijdig aan te passen. Wij helpen trainers van diverse verenigingen om tekenen van overbelasting tijdig te signaleren en waar mogelijk te voorkomen.

Wanneer kinderen desondanks toch geblesseerd raken hebben wij de juiste kennis in huis om ze te begeleiden.

Wanneer de kinderen op het niveau komen waarop gespecialiseerd kan worden ten aanzien van de sportbelasting, zal dit begeleid worden met meer specifieke vormen van training op, en naast het veld.

Partnerschappen met sportclubs

A.V.V. Zeeburgia

Wij begeleiden en behandelen de (jeugd)voetballers van A.V.V. Zeeburgia

Vacature A.V.V. Zeeburgia

FC Amsterdam

De spelers van FC Amsterdam kunnen bij ons terecht op locatie AMC Sportcentrum.

Drive ITT

Wij verzorgen samen met sportarts Liesbeth Lim de medische begeleiding van de spelers van Drive ITT.