March 28, 2024

Runeasi bij USC fysiotherapie

Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen als hardloper of beter herstellen na een blessure? Dan is het tijd om jouw Runeasi afspraak te plannen!
Nieuw bij USC Fysiotherapie: ontdek de mogelijkheden van RUNEASI voor een diepgaande analyse van jouw hardlooptechniek!

Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen als hardloper of beter herstellen na een blessure? Dan is het tijd om jouw Runeasi afspraak te plannen!

Wij maken met Runeasi gebruik van een baanbrekende tool ontwikkeld door wetenschappers van de Universiteit Leuven, waarmee we jouw hardloopstijl nauwkeurig kunnen analyseren. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer topatleten vertrouwen op deze gevalideerde technologie.

Of je nu een enthousiaste hardloper bent, een fanatieke hockeyer, of bezig bent met revalideren na een blessure, Runeasi is er voor jou. Deze geavanceerde tool onthult details die met het blote oog of zelfs in slow motion video's niet te zien zijn.

Dankzij de innovatieve sensor kan Runeasi alle krachten meten die tijdens het hardlopen op jouw lichaam inwerken. In combinatie met geavanceerde AI-software wordt een gedetailleerd biomechanisch profiel van jouw loopstijl gecreëerd.

Runeasi bij USC fysiotherapie

Ontdek hoe je lichaam krachten verwerkt, identificeer eventuele asymmetrieën en verbeter de stabiliteit tijdens het hardlopen. Alle data worden vertaald naar een helder percentage dat de kwaliteit van jouw techniek weergeeft. Bovendien biedt de software inzicht in het type hardloper dat je bent, vergelijkbaar met de elegantie van een gazelle of de kracht van een beer.

Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om je te begeleiden. Na een Runeasi-sessie ontvang je direct een overzicht van de resultaten en krijg je advies over hoe je je zwakke punten kunt verbeteren. Samen werken we aan het optimaliseren van jouw biomechanica voor een betere loopervaring.

Het beste van alles? We meten je hardlooptechniek in een echte hardloopsetting, zowel buiten als op onze speciale loopband. Ontdek bij welke snelheid jouw techniek het beste is en krijg inzicht in wat er gebeurt als je tempo verandert.

Wacht niet langer en neem contact op met Joep via joep@uscfysiotherapie.nl om jouw Runeasi afspraak te maken!

Meer blogposts

Bekijk alles