GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

'bewegen maakt je beter'

afspraak

werkwijze

Binnen onze praktijk heeft elke therapeut zijn/haar expertise. Daarnaast houden wij elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kun je bij elke therapeut met elke vraag terecht. Hoewel je door een vaste fysiotherapeut behandeld zult worden, werkt er dus een heel team mee aan jouw herstel.

Wij geloven in evidence based practice, wat wil zeggen dat we het erg belangrijk vinden om ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Door het volgen van verschillende cursussen zorgen we ervoor dat we altijd van de nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken op de hoogte zijn. Na het volgen van een nieuwe cursus zorgt de betreffende fysiotherapeut er middels een presentatie voor dat de opgedane kennis wordt gedeeld met het gehele team.

Daarnaast hebben wij op elke locatie wekelijks overleg met de collega's die daar werken en is er met het gehele team eenmaal per maand een groot overleg. Daarin bespreken we dan vooral casuïstiek; wat zijn afwijkende patronen? Maar ook succesvolle behandelingen en resultaten worden gedeeld. Zo blijven wij van elkaar leren en houden we elkaar scherp en kunnen Op wij jou de beste zorg blijven bieden die momenteel voorhanden is.