vacature fysiotherapeut voetbalclub A.V.V. Zeeburgia

vacature fysiotherapeut voetbalclub A.V.V. Zeeburgia

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Ben je een teamspeler die ook zelfstandig kan werken, volgens de audit-eisen van een pluspraktijk. Heb jij verstand van sporttraumatologie en affiniteit met voetbalblessures bij kids …...en vind je het een uitdaging om samen met ons hoogwaardige (sport-)fysiotherapie te verzorgen  voor de ambitieuze spelers van de deze club?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar : info@uscfysiotherapie.nl

Wat bieden wij?


  • Mogelijkheid tot ontwikkeling binnen de sportfysiotherapie.
  • Deeltijd, 8 uur als start met de mogelijkheid om uit te breiden;
  • Een goed ingerichte praktijk- en oefenruimte;
  • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
  • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

 

Bedrijfsprofiel

Wij zijn specialisten in fysiotherapie, sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Met vestigingen op 4 locaties in Amsterdam Oost met topsportwaardige faciliteiten om onze patiënten optimaal te begeleiden.  Door onze samenwerking binnen het SMA Science park kunnen wij snel en effectief schakelen met o.a. sportartsen.

Verder werken wij nauw samen met orthopeden, traumatologen, huisartsen, sportartsen en trainers van diverse sportverenigingen.

Op locatie Zeeburgia is onze filosofie het opgroeiende kind zo gezond mogelijk, met plezier op niveau te laten sporten en daarin voor te bereiden op de zware fysieke eisen van topsport. Daarom verzorgen wij preventie en voorlichting, ook aan ouders en trainers.

 

https://www.uscfysiotherapie.nl/nl/sport-en-kids