GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

'bewegen maakt je beter!'

afspraak

revalidatietraining

Onze slogan ‘bewegen maakt je beter’ is nog nooit zo van toepassing geweest als nu. We bewegen met z'n allen te weinig volgens het RIVM.

Gelukkig was er een tijdje weer veel meer mogelijk en het was fijn om weer volop activiteit te zien op de sportvelden en in de sportscholen. Helaas zijn de mogelijkheden om (samen) te sporten weer beperkt, en zijn ook de sportscholen weer gesloten. Net nu we het na de eerste periode van inactiviteit met z'n allen hard nodig hebben om meer te bewegen lijkt de algehele inactiviteit nog wel een nasleep te hebben want het werken met de laptop aan de keukentafel i.p.v. een goed ingesteld bureau heeft bij veel mensen tot lichamelijke klachten geleid die ook tot uiting kwamen bij het hervatten van de sportactiviteiten.

Hoe kunnen wij jou helpen?
Naast de bekende ‘hands-on’ behandelingen zoals manuele therapie, massage of dry needling bieden wij bij lichamelijke klachten ook een fitness-/beweegprogramma aan onder begeleiding van een ervaren (sport-)fysiotherapeut. 

Op al onze locaties maken  wij gebruik van alle fitness- en trainingsfaciliteiten van het USC. Op onze nieuwe locatie Gezondheidscentrum Roeterseiland (REC) zijn deze mogelijkheden voorlopig nog niet aanwezig.

Afspraak?
Tijdens een intake van 30 minuten kijken wij samen met jou naar de doelen en mogelijkheden om vervolgens een programma op te stellen. Daarna gaan we 1 of 2 keer per week aan de slag. Daarnaast (en erna) kan je een, door ons opgesteld, online oefenprogramma volgen. Hiervoor gebruiken wij Physitrack, een online module waar eindeloos veel variatie in oefenstof en schema's aangeboden wordt.

Wat zijn de kosten? 
USC fysiotherapie verzorgt fysiotherapie op basis van jouw (aanvullende-)verzekering. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie dan ontvang je een factuur van ons. Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars. De mate waarin fysiotherapie wordt vergoed, hangt af van jouw aanvullende verzekering. Dit kan je vinden in jouw polis of kun je navragen bij je verzekeraar.

Wil je een afspraak maken? Dat kan makkelijk via deze website. Heb je vragen? mail dan naar info@uscfysiotherapie.nl