GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

snel weer lekker kunnen hardlopen?

afspraak

samenwerking

Wij zijn onderdeel van het Netwerk Traumarevalidatie Nederland. Dit is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die geschoold zijn in behandeling van traumapatiënten. Daarbij hebben wij korte lijnen met het multidisciplinaire team op beide locatie van het Amsterdam UMC. Doel van dit netwerk is het leveren van optimale zorg na (poli)klinische behandeling van letsels aan het steun- of bewegingsapparaat.Voor snelle diagnostiek hebben wij naast onze eigen echografie ook een samenwerking met
Annatommie MC. Hier kan je altijd snel terecht voor deskundig advies van een orthopeed en aanvullend onderzoek zoals een MRI of röntgen foto.

Sport Medisch Adviescentrum

Voor een doeltreffende behandeling is soms meer expertise nodig dan onze fysiotherapeuten kunnen bieden, daarom werken we nauw samen met een sportarts van PACA (drs. Liesbeth Lim), diëtisten van dieetensport, ervaren fitnessinstructeurs, personal trainers, een sportmasseur en bewegingswetenschappers. Deze verschillende vakgebieden hebben in sportcentrum Universum op het Science Park hun krachten gebundeld onder de noemer Sport Medisch Adviescentrum (SMA).

Daarnaast werken wij sinds 1 september 2021 ook nauwer samen met de huisartsenpraktijk UvA in het Gezondheidscentrum Roeterseiland (REC)

SMA Science Park biedt een volledig aanbod aan bewegingszorg

Overige samenwerkingsverbanden

Onze collega’s in het USC bieden hun diensten ook aan bij niet sportgerelateerde klachten.