GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

Snel weer op de been!

afspraak


de intake

Het lichaam heeft een indrukwekkend herstellend vermogen en veel aandoeningen genezen gelukkig vanzelf. Helaas is dat niet altijd het geval en dan dienen we het bij de genezing te helpen.

Een duidelijke diagnose van het probleem en het vaststellen van de achterliggende oorzaak is dan erg belangrijk. Waar ging het mis en wat is de optimale behandeling? En, natuurlijk, hoe lang gaat het herstel duren? Bij de eerste afspraak (de intake) zullen wij met een gesprek en een lichamelijk onderzoek een diagnose stellen.

Vervolgens stellen we het behandelplan op. Daarin betrekken we de aard van de therapie en maken we een realistische inschatting van het aantal behandelingen en de tijd die nodig is voor herstel. Bij de intake kan ook blijken dat je het meeste baat hebt bij een doorverwijzing naar een andere collega of specialist. Ook daar helpen we je graag bij.

Wanneer je akkoord bent met het behandelplan gaan we met de therapie van start. Dit kan soms direct, aansluitend op de intake, als er tijd voor is gereserveerd. Als wij van tevoren weten dat er een complexer probleem speelt reserveren wij soms, in overleg met de patiƫnt, 1 uur en kunnen dan aansluitend aan de intake vaak ook direct beginnen met de behandeling.