GEWOON WEER BEWEGEN ZOALS JE GEWEND BENT

Snel weer op de been!

afspraak


de intake

Het lichaam heeft een indrukwekkend herstellend vermogen en veel aandoeningen genezen gelukkig vanzelf. Helaas is dat niet altijd het geval en dan dienen we het bij de genezing te helpen.


voorzorgsmaatregelen​ Coronavirus
Samen zorgen we dat iedereen veilig en verantwoord aan zijn/haar herstel kan werken!

Aanmeldingsprocedure:​ voorafgaand aan elke nieuwe afspraak/intake zullen wij een aantal gezondheidsvragen stellen om te beoordelen of de behandeling op de praktijk kan plaatsvinden of dat dit ook via een eConsult mogelijk is

Afspraak op de praktijk: Gezondheids checklist:​ wordt voorafgaand aan elke afspraak gedaan Afstand​: Houdt 1,5 meter afstand naar andere patiënten en medewerkers Tijd​: Kom alleen en pas op de afgesproken tijd de praktijk binnen Looproute:​ volg de looproute binnen de praktijk Hygiëne:​ bij betreden en vertrek van de praktijk was je je handen en neem je eigen handdoek mee. Kom je trainen? Zorg dan dan je omgekleed naar de praktijk komt. de douche- en kleedruimtes zijn gesloten. Behandeling​: er is geen fysiek contact mits expliciet afgesproken en
nodig op basis van professionele overwegingen.

Tussen elke behandeling en training door zullen de ruimtes en apparatuur worden gedesinfecteerd.

Wij zijn nu op aangepaste tijden op de praktijk aanwezig en zijn daardoor telefonisch minder goed bereikbaar en adviseren om zoveel mogelijk per mailcontact op te nemen bij vragen.

Gezondheids checklist: ●  heb je een of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen:neusverkoudheid, hoesten, koorts, keelpijn, benauwdheid of verlies van reuk/smaak? ●  heb je afgelopen 24 uur een van deze symptomen gehad? ●  heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? ●  Is er bij jou, of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Een duidelijke diagnose van het probleem en het vaststellen van de achterliggende oorzaak is dan erg belangrijk. Waar ging het mis en wat is de optimale behandeling? En, natuurlijk, hoe lang gaat het herstel duren? Bij de eerste afspraak (de intake) zullen wij met een gesprek en een lichamelijk onderzoek een diagnose stellen.

Vervolgens stellen we het behandelplan op. Daarin betrekken we de aard van de therapie en maken we een realistische inschatting van het aantal behandelingen en de tijd die nodig is voor herstel. Bij de intake kan ook blijken dat je het meeste baat hebt bij een doorverwijzing naar een andere collega of specialist. Ook daar helpen we je graag bij.

Wanneer je akkoord bent met het behandelplan gaan we met de therapie van start. Dit kan soms direct, aansluitend op de intake, als er tijd voor is gereserveerd. Als wij van tevoren weten dat er een complexer probleem speelt reserveren wij soms, in overleg met de patiënt, 1 uur en kunnen dan aansluitend aan de intake vaak ook direct beginnen met de behandeling.